Diskografie

4. května 2009 v 23:19 | Lojza

Diskografie

Studiová alba

* 1995 - Chesire Cat
* 1997 - Dude Ranch
* 1999 - Enema of the State
* 2001 - Take Off Your Pants and Jacket
* 2003 - Blink-182

Ostatní

* 1995 - They Came to Conquer Uranus (EP)
* 1996 - Wasting Time - 1996 Australian Tour EP
* 2000 - The Mark, Tom, and Travis Show (The Enema Strikes Back!) (live)
* 2005 - Greatest Hits


Jo a mimochodem, ja kupuju kvalitní parfémy zde:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama